Little Urban Matured Dry Gin 47% 0,5l
Související produkty
Tonik, odvěký parťák ginu. Hlavním cílem zakladatelek Double Dutch bylo vytvořit takový, který správně podpoří alkoholickou složku v koktejlu a odmění...
Perfektní spojení hořkého chininu, štiplavého zázvoru a jemné trpkosti brusinek. Tato příchuť se hezky snoubí s ginem (zejména s těmi více květinovými),...
Nová verze prémiového toniku, který jde s dobou a má podstatně nižší obsah cukru. Nyní jen 35 kalorií a stále dokonalý chuťový zážitek!
Detailní popis produktu
Stařený Little Urban Matured Gin vychází z našeho London Dry Ginu. Ještě před naředěním na požadovanou stupňovitost je destilát uložen do soudků ze srbského jalovce, ve kterých je uložen po dobu minimálně tří měsíců. Gin, který je pro stárnutí v sudech vyráběn postupem předepsaným pro London Dry Gin, který se vyznačuje tím, že průtahový destilát za použití pouze přírodních látek a do výsledného destilátu nepřijde kromě vody již žádná přísada.
Jalovcové soudky předají vystárnutému ginu ještě více silné jalovcové chuti i aromatu. Pro intenzivnější dřevitouu barvu destilátu přidáváme do soudků i třeba dubové chipsy.
Znásobená síla jalovce je ještě podtržena ředěním na vyšší stupeň alkoholu. Výsledný obsah alkoholu ve stařeném ginu je 47% objemových.
Bombay Sapphire se vyrábí již od roku 1761 procesem zvaným „vapour infusion“. Tato East verze je doplněna thajskou citronovou trávou a vietnamským...
Je tvořen z italského jalovce, koriandru a pěti dalších bylin rostoucích na hoře Monviso. Sbírají je Carlo Vergnano a Beppe Ronco, destilátéři ginů...
London Dry Gin destilovaný v samém srdci Londýna za použití tradičních metod. Komplexní gin vytvořený z 12 botanicals do unikátního chuťového...
Opravdový London Dry Gin. Mimo jalovce určuje jeho jedinečnou chuť především zázvor, lipové květy a borovicové výhonky. Svěžest...
Velmi suchý a jemný gin vyrobený technologií dvojí destilací metodou dry gin - páry prochází přes zavěšený košík plný botanicals (koření a byliny),...
Prémiový gin Beefeater PINK s nádechem jahody.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.