Nečekejte až Vás pozvou na utajený rumový ostrov, nechte se pozvat od nás

La Casa EminenteZískejte vstup na utajený rumový ostrov v centru Prahy

Slyšeli jste už o utajeném rumovém prostoru v centru Prahy, který nenajdete ve vyhledavači, ale abyste si vychutnali jeho unikátní atmosféru a exkluzivní kubánské rumy, tak se tam musíte nechat pozvat?

Není to klasický bar, kam po skončení lockdownu poběžíte na panáka, přesto to tu nádherně voní kubánským rumem. Casa Eminente je tak trochu utajený prostor v centru Prahy. Secret location. Tomu odpovídá i umístění v jednom ze dvorů historického města a promyšlený look oprýskaného prostoru vyladěného do karibského stylu.

Míst k sezení je tu jen pár a otevření pro širokou veřejnost ani není v plánu.

 

Jak mohu získat pozvánku?

La Casa EmanateTěžko. Ale v rámci letošních vánočních svátků jsme spolu s Moët Hennessy připravili jedinečnou příležitost pro naše klienty.

Všichni klienti, kteří si u nás zakoupí v období 15.11.2021 až do 31.12.2021 alespoň jednu lahev Ron Eminente Reserva, budou automaticky zařazeni do starého dobrého losování.

Tři z Vás, které vylosujeme od nás dostanou pozvánku na Degustaci v tomto šarmantním prostoru a dokonce můžete potěšit a vzít s sebou až 3 své přátelé.

Těšíme se na Vás! 

Více o La Casa Eminente si můžete přečíst v tomto článku https://forbes.cz/advoice/post/utajeny-rumovy-ostrov-v-centru-prahy-na-exkluzivni-kubanske-rumy-se-musite-nechat-pozvat/

 

casa-eminenete-7-2

**