Limitka od Hennessy na vlně freestylu

Hennessy-VS-LED21-LesTwins-75-NK-W-HD_low.width-640x-propHennessy Very Special je nejprodávanější koňak na světě. Díky zrání v nových dubových sudech oplývá odvážnými toastovými a ovocnými tóny s bohatou chutí na patře.

 

Nová limitovaná edice Hennessy Very Special 2021 byla vytvořena ve spojení s Laurentem a Larrym Bourgeoisovými, francouzskými umělci známými jako „Les Twins“.

 

Tito bratři jsou kulturními ikonami svým vlastním jedinečným způsobem a skrze svou tvorbu oslavují francouzské dědictví a průkopnického ducha – vlastnosti, které sdílejí s domem Hennessy.

Umění výroby Hennessy Very Special se překvapivě překrývá se světem tance. Stejně jako kouzlo výjimečného koňaku tkví v míchání mnoha jedinečných eaux-de-vie, i taneční freestyle vyžaduje harmonické sjednocení jednotlivých pohybů, založené na dovednostech a instinktu.

 

Obě tato umění vyžadují trpělivost, přesné pohyby, dokonalé načasování, nezměrnou energii – a špetku geniality.

Díky využití technologie zachycující pohyb se domu Hennessy podařilo zachytit radostnou energii tanečníků Les Twins při jejich živém vystoupení a následně tyto digitální obrazy přetvořil do originálního designu limitované edice.

Vůbec poprvé Hennessy limitovanou edici reprezentují dva, vzájemně se doplňující designy, ilustrující energii bratrů Laurenta a Larryho. 

**