Léto s Chandon Spritz - SOUTĚŽ / UKONČENO

VÝHERCI SOUTĚŽE
 
Doufáme, že jste si náš Chandon Spritz vychutnali a jak jsme slíbili, tak jsme všechny, kdo si tento lahodný mok zakoupili, zařadili do slosování. Vzali jsme to pěkně postaru, pěkně jsme s tím zamíchali a postupně tahali šťastlivce. A teď je tu máme.
 
Tímto bychom Vám rádi oznámili tyto výherce:
 
Jan Hl.
Petra Vl. 
Darja Ch.
 
 
Nebojte se, výherce budeme kontaktovat, abychom jim předali výherní voucher do Open Air Pubu  PARK Riegrovy sady.
 
Užijte si krásné chvíle a dobrou chuť!
Váš Tým iDRINKS.cz

 

P.S.: A pro ty co nevyhráli - sledujte náš blog, určitě si pro Vás brzo připravíme opět něco zajímavého :) Krásné léto :)

 

SOUTĚŽ SE CHANDON SPRITZ

Chandon_bottleJestli máte pocit, že jsme teď malinko tímto skvělým hořkosladkým šumivým mokem posedlí, tak se možná tak úplně nemýlíte :-). A co jsme si pro Vás spolu s Chandon Spritz na toto léto připravili?

Kromě očekávaného luxusně ekologického balení Vám v červnu přinášíme Soutěž o 3x 1000 Kč Vouchery do Open Air Pubu  PARK Riegrovy sady.

Soutěžícím se stává každý, kdo nakoupí produkt Chandon Spritz 750ml a tím za každou nakoupenou láhev získá jeden slosovací lístek. Nebo nakoupí Chandon Spritz 187ml naráz minimálně v jenom nákupu pět kusů. U balení 0,187ml je počítáno vždy každých pět balení jako jeden slosovací lístek a to v jednom nákupu. Nákupy nelze sčítat.

NAKUP CHANDON SPRITZ

ZÍSKEJ SLOSOVACÍ LÍSTEK

VYCHUTNÁVEJ SVĚŽÍ DRINK

ČEKEJ NA VÝHRU

Podrobnější informace a pravidla naleznete ZDE Vseobecna_pravidla_souteze_Chandon-Spritz

 

**