Ferdinand's Saar Dry Gin 44% 0,5 l
Související produkty

Zásadně se liší od tradičních londýnských dry ginů jalovcového základu, díky vinné bázi.

Fentimans Tonic Water je skutečně velmi mimořádný tonik. Stejně jako ostatní výrobky značky Fentimansi tento je vařen unikátními metodami starými stovky...

Tonik, odvěký parťák ginu. Hlavním cílem zakladatelek Double Dutch bylo vytvořit takový, který správně podpoří alkoholickou složku v koktejlu a odmění...

Fentimans Tonic Water je skutečně velmi mimořádný tonik. Stejně jako ostatní výrobky značky Fentimansi tento je vařen unikátními metodami starými stovky...

Tonik, odvěký parťák ginu. Hlavním cílem zakladatelek Double Dutch bylo vytvořit takový, který správně podpoří alkoholickou složku v koktejlu a odmění...
Detailní popis produktu
Prémiový německý gin z oblasti Mosel s mimořádně složitou recepturou, který se vyrábí z 30 různých bylin včetně tymiánu, trnky a šípku. K jeho jedinečnosti přispívá infuze polosladkým moselským ryzlinkem. Má elegantní květinové aroma s dotekem citrusových plodů. V ústech ožívá tón levandule, jalovce a růží s lahodnou chutí moselského ryzlinku. Jedná se o vyvážený a lahodný gin unikátního stylu. Jméno Ferdinand's vzdává holt zakladateli skupiny vinařů v regionu – VDP Mosela.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Gin |
---|---|
Alkohol: | 44 % |
Obsah: | 0,5 L |
Položka byla vyprodána… |

TOISON je slovenský řemeslný gin, který je na špičkovém destilačním zařízení vyladěn z borůvek, květů bylin, koření a citrusů, a následně odpočívá ve...

Moravian Dry Gin ladili v TÖSH Distillery dlouhých 18 měsíců než vyladili pořádný silný gin - TÖSH GIN. První výrobní batch bylo pouhých 160 lahví,...

Indonéské Cubeb bobule, indický černý pepř a marocký koriandr jsou použity v tomto ginu.

Opravdový London Dry Gin. Mimo jalovce určuje jeho jedinečnou chuť především zázvor, lipové květy a borovicové výhonky. Svěžest...

Osmoz Citrus je gin pomalu destilovaný ve Francii v oblasti Cognac. Je vyráběn rodinou Valletů, jenž je známa pro výrobu svých výjimečných...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.