Rillettes ze sardinek a másla 80g

114 Kč 94 Kč bez DPH
Skladem

Tento recept ochucený šalotkou, petrželkou a citronovou šťávou odhaluje tradiční charakter a chuť, kterou labužníci velmi oceňují.

Rillettes je unikátní francouzská pomazánka z konfitovaného rybího masa, díky kterému vynikne přirozená chuť surovin. Skvěle chutná jako předkrm nebo doplněk k aperitivu. Tyto rillettes jsou vyrobeny z čerstvých sardinek, ručně stloukaného másla, ochucené šalotkou, petrželkou a citronovou šťávou.

Rillety ze sardinek Perle des Dieux získaly zlatou medaili v resortní soutěži o výrobky z regionu Vendée.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sardinky La Perle des Dieux, vylovené v nejlepším období sezóny na pobřeží Saint-Gilles-Croix-de-Vie a jeho regionu, jsou výsledkem know-how vyvíjeného od roku 1887. Saint-Gilles-Croix-de-Vie je jediný přístav označený jako Site Remarquable du Gout. Toto vyznamenání vyvišuje produkt vynikající kvality chuti a bohatství námořního dědictví.

Sardinky jsou připravovány v poslední konzervárně sardinek se značkou Entreprise du Patrimoine Vivant: Vendée v Saint-Gilles-Croix-de-Vie . Tato značka oceňuje francouzské společnosti s vynikajícími řemeslnými zkušenostmi. Již 130 let jsou sardinky tříděny, krájeny a upravovány ručně, jedna po druhé, do 48 hodin od vylovení. Tento proces zaručuje zachování jejich chuťových a výživových vlastností.

NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100G VÝROBKU

Energetická hodnota 117 kJ / 270 kcal
Bílkoviny 15 g
Tuky 22,7 g - z toho nasycené mastné kyseliny 7,3 g
Sůl 1,1 g
Sacharidy 0,5 g z toho cukry 0,5 g
Alergeny - obsahuje ryby a smetanu (laktóza). může obsahovat stopy korýšů a měkkýšů.
Složení - čerstvé sardinky 52%, šalotka, máslo 10%, řepkový olej, petržel, citronová šťáva, mléčné bílkoviny, sůl, pepř, zahušťovadla

Návod na přípravu - určeno k přímé konzumaci

Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.Skladujte při teplotě do 25°C.

Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Delikatesy
Země: Francie
Váha: 80g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: